Український форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Магазин інтимних товарів

Магазин інтимних товарів

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Хочу щось купити з інтимних товарів для подружньої пари, вони такі штуки полюбляють і використовують в сексуальному житті. А так як ми давно не бачились і скоро їдемо в гості, хотіла би щось з цього подарувати, адже з пустими руками не дуже хочеться йти.

0

2

Для подружньої пари чудово підійде страпон, якщо вони люблять рольові ігри та експерементувати в сексуальному житті. Взагалі сексуальних іграшок дуже багато і асортимент в секс шопах надзвичайно великий. Можна промоніторити магазини та знайти відповідний товар.

0

3

Дуже широкий асортимент інтим-товарів в секс шопах, можна придбати ділдо або інші секс іграшки. Асортимент доволі широкий, анонімне пакування, на посилці не пишуть, що саме в середині. Також менеджери завжди готові надати інформацію і допомогти з замовленням, враховуючи побажання клієнта. Можна підібрати товари для себе або на подарунок.

0

4

Гарний варіант для підйому ейфорії в сексі це сативні та медецинські сорта марихуани від Іспаньського виробника Майстер Сід

Отредактировано Lfurmv33 (2023-12-12 23:52:39)

0

5

мне интересно, как правильно подбирать размер презерватива. Бывают ли случаи, когда стандартные размеры не подходят? Также хотелось бы узнать о влиянии различных материалов презервативов на комфорт и безопасность во время использования. Благодарю за ответ!

0

6

Недавно решил попробовать что-то новое и по совету друзей решил купить презервативы Skyn https://talla.ua/prezervativy-skyn/  в сексшопе TALLA. Меня сразу привлекли выгодные цены и широкий ассортимент. Я был приятно удивлен, обнаружив, что у них регулярно проходят акции и скидки. Что особенно понравилось — это возможность анонимной доставки по всей Украине. Это важный момент, потому что я ценю свою конфиденциальность. Заказал пару упаковок, и уже через несколько дней всё было у меня дома. Качество презервативов оказалось на высоте, так что буду заказывать ещё.

0

Вы здесь » Український форум » Тестовый форум » Магазин інтимних товарів